L’Anytime Fitness CB Igualada femení s’imposa a l’Almeda en un gran partit i suma la primera victòria de la temporada

L’Anytime Fitness Club Bàsquet Igualada femení derrota l’Almeda a les Comes per 13 punts de diferència (65 a 52) en la que suposa la primera victòria de la temporada.

El conjunt igualadí ha disputat fins ara 4 partits, de manera que aquesta és una victòria molt important perquè trenca una mala ratxa de resultats. A més, l’equip va fer un bon partit i a la mitja part dominava per 4 punts (29 a 25). La segona part havia de ser un bon moment per al conjunt igualadí, i al tercer període va incrementar la diferència favorable a 11 punts. A l’últim quart, les jugadores de l’Igualada van estar molt encertades i van acabar imposant-se per 13 punts (65 a 52).

Aquest dissabte, a les 16 h, l’Anytime Fitness Club Bàsquet Igualada visitarà la pista del Premià, un rival directe.