icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Ràdio Igualada enviarà notificacions a mòbils i tauletes a través de l’App IgualApp en els casos d’emergència

Aquest sistema permet notificar accions, encara que l’aplicació IgualApp no estigui en marxa, arribant a tots els dispositius que tinguin IgualApp descarregada. De fet, aquest sistema ja s’ha provat amb èxit en dues ocasions d’emergència. Les nevades del dia 4 de febrer i el dia 12 del mateix mes amb l’episodi de núvol químic. L’app es pot descarregar de manera gratuïta.

En 8 dies del mes de febrer la ciutat d’Igualada ha viscut un episodi de nevades (4 de febrer) i un altre sobre el núvol químic (12 de febrer). Amb l’objectiu d’alertar la població l’aplicació IgualApp va enviar les notificacions pertinents als usuaris per alertar-los de l’estat de l’emergència. El dia de la nevada, i davant les previsions que apuntaven a la precipitació en forma de neu, IgualApp va notificar amb un missatge, la nit abans, informant sobre les possibilitats altes d’una nevada a tenir en compte a Igualada. Pel que fa l’episodi del núvol químic, en el moment que es va anunciar el confinament de la població, IgualApp també va enviar una notificació als seus usuaris per informar-los de l’estat d’emergència.

D’aquesta manera, i tenint en compte que en situacions com aquestes l’emissora municipal es converteix en el canal oficial per comunicar les incidències i els advertiments a la població, Ràdio Igualada ha decidit incorporar aquest sistema d’avís a la població. Les notificacions “push” a més del text propi, s’hi poden incorporar links a noticies, o derivar l’enllaç per escoltar directament Ràdio igualada on line.

tornar_radioIgualada