L’Aqua Igualada Femení HCP guanya l’Sfèric (5-3) i pot seguir somiant per salvar la categoria

L’Aqua Igualada Femení Hoquei Club Patins es va imposar a l’Sfèric de Terrassa per 5 a 3 i continua somiant en salvar la categoria. Les jugadores igualadines van començar perdent als primers minuts, el que presagiava que podia ser un altre partit complicat. De tota manera, el conjunt igualadí va ser capaç de donar la volta al marcador i va arribar al descans amb un avantatge clar de 4 a 1, gràcies a dos gols de Laura Torres i dos més de Laura Salvador i Sofía Ramírez. A la segona meitat, l’equip que Terrassa va aconseguir el 4 a 2, però de seguida, Elba Garreta va assolir el 5 a 2. L’Sfèric de Terrassa va escurçar distàncies amb el 5 a 3, un gol que ja seria testimonial. Aquest diumenge l’Igualada Femení Hoquei Club Patins tornarà a jugar a casa. Ho farà contra el tercer classificat, el Manlleu.