icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia reprèn l’activitat del programa GPS Track

L’àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia torna a engegar el servei GPS, renovat i adapta’t a les mesures COVID-19. Després d’un any aturat, el Grup de Promoció de la Salut (GPS) Anoia Jove, torna a rodar per diferents municipis de la comarca, adaptat a les normatives actuals i amb l’objectiu de promocionar hàbits saludables entre el col·lectiu juvenil.

El GPS Track és un joc de pistes grupal a l’exterior a través d’una aplicació de mòbil, dinamitzat per professionals, on les proves i preguntes estan relacionades amb la sensibilització sobre el consum de drogues i begudes energètiques. Durant l’activitat, les persones participants han d’escollir els punts geolocalitzats depenent de l’estratègia de ruta i de puntuació que vulguin fer. És combinen la competitivitat, l’estratègia, la velocitat i l’enginy per part dels participants.

El programa GPS Anoia Jove ja fa més de 8 anys que volta per la comarca treballant per a la prevenció i reducció de riscos. A banda de l’activitat d’oci, en finalitzar la gimcana, hi haurà un lliurament de premis on s’aprofitarà per fer un microtaller de l’àmbit de consum. El professional que dinamitza l’activitat, informarà a les persones joves sobre hàbits saludables i conductes responsables i segures, a més de proporcionar preservatius i alcoholímetres d’un sol ús de forma gratuïta a tothom que hi assisteixi.

El GPS Track, Anoia Jove visitarà els municipis de La Llacuna (23 de juliol), Òdena (30 de juliol), Vilanova del Camí (1 d’agost), Piera (2 d’agost) i Els Hostalets de Pierola (14 d’agost). Hi haurà un total de nou intervencions en vuit municipis.

tornar_radioIgualada