icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’arribada del Patge Faruk donarà inici als actes tradicionals de la Festa de Reis d’#Igualada

La programació tradicional de la festa s’estrenarà, com és habitual, amb l’arribada del Patge Faruk, al Pavelló de les Comes, el dissabte 28 de desembre. El festival infantil, amenitzat pel Grup “La Cremallera”, començarà a 2/4 de 7 de la tarda, i a les vuit del vespre, farà l’entrada el Patge Faruk, que abans haurà fet un petit recorregut amb el seu seguici pels principals carrers de la ciutat. A partir del 31 de desembre i fins al dia 4 de gener s’emetran el missatges radiofònics del Patge Faruk, a través de l’emissora de Ràdio Igualada.

Pel que fa l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient a Igualada tindrà lloc el 5 de gener a partir d’un quart de sis de la tarda. La recepció i benvinguda als Reis per part de les autoritats locals, en què també es preveu la presència de la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, serà al Passeig Verdaguer, cantonada amb el carrer Joaquima Vedruna. La Cavalcada sortirà a les sis de la tarda.

Per últim, destacar que el lliurament de cartes al Patge Faruk tindrà lloc el dia 1 de gener, al Teatre Municipal de l’Ateneu, de 2/4 d’onze del matí a 2/4 de 3 de la tarda, i la recepció de paquets es farà a l’Avinguda Mestre Muntaner 99, (antic edifici de Cal Carner) durant els dies 2,3 i 4 de gener.

tornar_radioIgualada