icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’ascens de l’#Igualada Femení Hoquei Club Patins a l’OK Lliga, un èxit que ve de lluny

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins és nou equip de l’OK Lliga després de l’anunci de la Federació Espanyola de Patinatge de donar per acabades les competicions estatals.

L’equip igualadí ja tenia la plaça emparaulada per a la màxima categoria espanyola després que ara fa unes setmanes la Federació Catalana de Patinatge va deixar liquidada tota la competició catalana. Ara només faltava que les competicions estatals també es donessin per acabades, tal com ha succeït aquest dissabte. L’equip que dirigeix María Fernández ha fet una temporada esplèndida i va acabar en 2a posició a la classificació final de la segona fase quan es va aturar la competició per l’estat d’alarma. De tota manera, el primer classificat i a qui li tocava pujar, era el Voltregà B que no pot ascendir per la seva condició de filial.  Ara, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins tornarà a ser a l’OK Lliga des que la temporada 2015-16 va perdre la categoria en un final agònic. El president de l’entitat, Jordi Besa, recorda que han patit molt en aquests darrers anys. Amb tot, també recorda que des que va tornar a anar per solitari ara fa 7 anys, el club va anar creixent de manera exponencial. Actualment, no només el primer equip es troba a la màxima categoria espanyola, sinó que cada vegada compten amb més equips de formació.

 

El Manlleu de la igualadina Maria Díez, campió de lliga

D’altra banda, la RFEP també ha donat com a campió de l’OK Femenina el Manlleu, on hi milita la jugadora igualadina Maria Díez, que també n’era la màxima golejadora amb 5 gols de diferència amb la segona classificada. La federació ha dictaminat que la finalització del campionat es faci des del final de la primera volta, atès que quan es va aturar la competició hi havia equips que havien jugat més partits que d’altres. En aquells moments, el Manlleu de Maria Díez era el primer classificat, tot i que també s’havia d’haver jugat un playoff que al final s’ha desestimat.

tornar_radioIgualada