icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’associació anoienca ‘Orgull Anoia’, celebra el dia internacional de les persones LGTBI a la ciutat d’Igualada

El 6 de juliol, la Plaça Pius XII serà l’escenari de la celebració organitzada per l’associació creada recentment ‘Orgull Anoia. Aquesta jornada començarà a les 5 de la tarda i s’allargarà fins les 3 de la nit amb un programa ple d’activitats que combinaran la reflexió, la cultura, l’educació i la diversió.

17.00 h: Presentació de la “Guia Gramatical de Llenguatge No-Binari”.

18.00 h: Teatre-fòrum sobre salut i realitats de la diversitat sexual i de gènere (DSG). Aquesta xerrada inclourà una representació teatral que il·lustrarà els desafiaments i errors en l’atenció sanitària al col·lectiu LGTBIQ+. A través de casos reals, es reflexionarà sobre com millorar la qualitat assistencial i garantir una atenció mèdica adequada per a tothom, amb la col·laboració de personal del CAP Urbà, Nord i el SAI d’Igualada.

19.00 h: Espectacle “Catalunya estima Andalusia” de La Mega Pubilla, la pubilla de l’Alta Anoia, amb Juan Reina.

20.00 h: Bingo solidari per a Bandrada, de la Cooperativa Candela, que realitza activitats pedagògiques per a infants i joves LGTB. L’activitat serà amenitzada per Lady Peligrosidrag Social.

20.30 h: Sopar popular per 8€. Una part dels beneficis del sopar es destinaran a cobrir les despeses de l’atac que va patir recentment el CSA Delícies. Podeu apuntar-vos al sopar a través del formulari al nostre Instagram (@orgullanoia).

22.00 h: Show final a càrrec de La Barbie Calva i les Dancing Queens.

23.00 h: Festa final al Polaris d’Igualada amb Lepop DJ.

Aquest esdeveniment, obert a tothom, és una oportunitat única per crear un espai de trobada on les persones de diversitat sexual i de gènere puguin establir xarxes de sororitat, lluita, suport, i gaudir de la festa, el caliu i la comunitat.

tornar_radioIgualada