icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Associació Cultural les Comes d’#Igualada organitza un recapte d’aliments els dies 18 i 19 de desembre

Des de l’Associació Cultural les Comes han decidit tirar endavant un projecte amb el nom Ajuda’ns a ajudar. Es tracta d’un recapte d’aliments i de productes d’higiene amb la col·laboració de Creu Roja Anoia. Tot allò que es recapti anirà directament al Banc de Queviures d’Igualada, gestionat per l’Ajuntament d’Igualada, Creu Roja Anoia i Càritas Anoia Segarra.

Les actuals circumstàncies de la pandèmia han provocat una pobresa creixent que afecta moltes famílies del nostre entorn més immediat. Per posar un exemple, més de 800 persones de la nostra ciutat van haver de recórrer al Banc de Queviures el mes d’octubre per a satisfer les seves necessitats més bàsiques. Aquesta, segons els organitzadors, pretén ser una acció a favor de la gent que és més invisible, la que no té veu i és més fàcil d’ignorar.

Dies: 18 i 19 de desembre

Lloc: a la seu de l’Associació Cultural les Comes (av. dels Països Catalans, 57 d’Igualada, just darrere del Carrefour de les Comes)

Horari de recollida:  matí de 10 a 1 i tarda de 5 a 9

Què recollim? Productes alimentaris de llarga durada (pasta, arròs, llaunes, sal, sucre, farina, oli…) i sobretot productes d’higiene (sabó corporal i també per a la roba i la llar). Des de Creu Roja Anoia han insistit a dir que els cal sobretot productes d’higiene!

Protocol covid-19: heu de venir amb mascareta i heu de portar la vostra donació en bosses. El que doneu es dipositarà en caixes i passarà una quarantena de 72 h. Si hi ha cua, mantingueu la distància de seguretat amb la resta de la gent.

Per últim, és important que us feu seguidors del compte d’Instagram @ajudans_a_ajudar per a estar informats de les novetats de darrera hora que puguin afectar aquesta activitat solidària. Esperem la vostra complicitat per a créixer a les xarxes socials i arribar al màxim de gent possible.

Comptem amb la vostra implicació. Entre tots podem atenuar el patiment de moltes famílies.

ENTREVISTA A MARIA ROMERO

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada