icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

L’Associació de Botiguers de la Masuca prepara quatre noves sessions de cuina de mercat

Són quatre jornades en les que es prepararan cupcakes, gaspatxo, racions de makis i shashimi i cuina de proximitat low cost. Aquestes sessions estan organitzades per l’Associació de Botiguers de la Masuca amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada. La primera sessió, que es portarà a terma aquest dissabte, serà gratuïta i estarà dirigida als petits i petites de casa, que podran aprendre com fer cupcakes i piruletes de xocolata. D’altra banda, el dissabte 25 d’abril, la bloguera Bet Tastarutes prepararà un bon gaspatxo i un arròs de verdures. El dissabte 9 de maig, la Sònia Farran, del restaurant Kan Bakus, farà un taller de cuina japonesa on ensenyarà a preparar makis i shashimi. L’última sessió es farà el dissabte 23, quan els xefs del club gastronòmic Les 8 Cadires ensenyaran a fer cuina de proximitat low cost. La inscripció a cadascuna d’aquestes sessions (a excepció de la primera, que és gratuïta) té un preu de 3€ i es poden fer a la parada de l’Herbolari del Mercat o per correu electrònic a l’adreça mercatmasuca@gmail.com. Les places són limitades a 10 persones.

tornar_radioIgualada