icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Associació de comerciants Igualada Comerç i el Gremi de d’Hostaleria i Turisme de l’Anoia signen un acord de col•laboració per promoure i dinamitzar el sector de l’hostaleria a #Igualada

Igualada Comerç dins les seves accions i promocions contempla incloure tot el sector de l’hostaleria amb iniciatives, propostes i activitats enfocades directament als bars i restaurants.

Degut a la necessitat detectada de dinamització s’ha programat un pla d’acció per aquest any 2021. Aquestes darreres setmanes l’associació de comerciants s’ha posat en contacte amb el Gremi de l’Hostaleria de l’Anoia el GHITA, per contrastar les propostes que es volien impulsar. De les converses s’ha pogut constatar una molt bona sintonia pel que ha sorgit un conveni de col·laboració per tirar conjuntament el pla d’acció per aquest any 2021 i projectar-ho pels següents anys.

Aquesta setmana la presidenta d’Igualada Comerç, Laura Llucià, i el president del Gremi d’Hosteleria i Turisme de l’Anoia, Pere Santos, han signat l’acord de col·laboració, amb la intenció de posar-lo en marxa des del primer moment. Els dos presidents valoren molt positivament aquest acord perquè se sumaran sinergies en una mateixa finalitat i propòsit. L’estratègia és impulsar diferents accions, conjuntament, per part del sector de l’hostaleria d’Igualada, i així aconseguir dinamitzar-lo i promocionar-lo. Aquest pla contempla una primera campanya amb la creació de Xecs Gastronòmics per a les empreses, i la creació i promoció de “Packs Caps de Setmana”.

De cara als pròxims mesos s’organitzarà un recorregut de tapes a l’entorn de l’European Baloon Festival, la implicació en el 50è aniversari de la botiga al carrer, recuperar el Gin Tour i una campanya especial per Nadal. També està previst de fer unes jornades gastronòmiques amb productes de l’Anoia.

tornar_radioIgualada