icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Associació Espanyola Contra el Càncer de l’Anoia organitza un showcooking d’alimentació saludable

Aquesta iniciativa es durà a terme demà dijous, a les set de la tarda, al restaurant Somiatruites. El showcooking estarà dirigit per la co-xef del mateix restaurant, Zhou Mengxin, escollida entre els 10 millors xefs menors de 30 anys de la regió Ibèrica i Mediterrània, segons el campionat del món de joves cuinares San Pellegrino Young Chef. Mengxin realitzarà un menú saludable amb productes del propi hort del restaurant. El Xavier Andrés, copropietari del Somiatruites farà de mestre de cerimònies i l’Olga Muñoz, nutricionista de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, donarà consells i mostrarà els beneficis de seguir una bona alimentació.

L’esdeveniment solidari comptarà amb un peculiar mètode de cobrament de l’entrada, la taquilla inversa, mitjançant el qual els assistents pagaran en funció del que considerin oportú. Tots els diners recaptats aniran destinats a l’associació, per poder seguir oferint serveis gratuïts per millorar la vida de les persones amb càncer i els seus familiars i poder seguir invertint en recerca.

La gent que vulgui participar en aquest showcooking pot reservar la seva plaça al Punt Comarcal de l’Anoia (Rambla Nova, 32, Igualada), via mail al correu anoia@aecc.es o al telèfon 93 010 74 83. El Punt Comarcal està obert de dilluns a divendres de quatre de la tarda a vuit del vespre.

tornar_radioIgualada