icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Associació Flama del Canigó d’Igualada celebra els 40 anys de l’arribada de la flama a la capital de l’Anoia amb diferents activitats

Així, demà, a les set de la tarda, es durà a terme, a la Biblioteca Central d’Igualada, la xerrada “Revivint la història de la flama del Canigó”. L’acte, que servirà per repassar la història d’aquesta tradició a casa nostra, anirà a càrrec d’Antoni Ayala, Pol Tarrida i Lluc Torner. Aquesta xerrada complementa la mostra fotogràfica sobre els 40 anys de la Flama del Canigó a Igualada, que es pot veure fins al 21 de juny, al vestíbul de la Biblioteca Central.

D’altra banda, l’Associació Flama del Canigó està enllestint al llarg d’aquests dies tots els preparatius per la portada de la flama des de la Catalunya Nord fins a Igualada, el proper 23 de juny. Una de les novetats d’aquest any és que Igualada serà l’encarregada de portar la flama fins al monestir de Montserrat.

La flama del Canigó arribarà a Igualada per quarantena vegada aquest proper 23 de juny, a les 8 del vespre, a la plaça de l’Ajuntament.

tornar_radioIgualada