icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada Comerç i l’Associació Nou Centre creuen que la instal•lació del BonPreu Esclat a Igualada repercutirà negativament en el comerç local

Després de l’anunci que BonPreu Esclat s’instal·larà a l’antiga Vives Vidal, sumant-se així al nou supermercat Consum que es farà a Cal Font, des de les entitats comercials es pregunten si realment s’estan avaluant totes les repercussions que això tindrà per al comerç de la ciutat. Per a l’Associació Nou Centre a curt termini aquestes grans superfícies crearan llocs de treball però, no s’està tenint en compte quin serà el cost real de l’operació a mitjà termini per al comerç actual de la Conca d’Òdena.

A més, segons l’entitat, ni Igualada ni la Conca tenen actualment la quantitat de consumidors potencials necessària, ni tampoc hi ha previsió d’un creixement demogràfic important, que aporti prou consumidors per a tots els comerços i supermercats que hi ha al conjunt de la Conca d’Òdena i, per tant, per als nous hipermercats que s’estableixin a la ciutat.

Igualada Comerç matisa

El president d’Igualada Comerç, Xavier Figueras, considera que no es tracta de la mateixa situació la instal.lació d’un Consum que la del BonPreu Esclat. Figueras afirma que “dubtem de la oportunitat i del procediment” respecte l’Esclat de l’antiga Vives Vidal. Aquí podeu escoltar l’entrevista al president d’Igualada Comerç.

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada