L’atleta de CAI Sheila Avilés, campiona d’Espanya de Curses de Muntanya

La corredora del Club Atlètic Igualada Sheila Avilés s’ha proclamat campiona d’Espanya de Curses de Muntanya, en la modalitat Trail Running

La cursa es va disputar a les muntanyes castellonenques del Penyagolosa i constava de 10 quilòmetres amb un desnivell de 300 metres. Avilés va creuar la meta amb un registre de 43 minuts i 34 centèsimes després d’arribar a l’esprint amb la corredora Ainhoa Sanz. De fet, l’atleta montbuienca es va imposar per poques mil·lèsimes a l’atleta del Goierri Garaia en una cursa que es va desenvolupar de manera molt ràpida. La tercera classificada va ser Raquel Gómez, del Club Atlètic La Blanca, que va arribar 14 segons després.

Amb aquesta victòria l’atleta montbuienca s’ha classificat per al Campionat d’Europa de Curses de muntanya que es disputarà l’1 de de Juliol a Macedònia.