L’atleta del CA Igualada Eloi Santafé, subcampió d’Espanya Sub-23

L’atleta Promesa del CA Igualada Petromiralles Eloi Santafé es va endur la medalla de plata i el subcampionat d’Espanya en la prova del Decatló, en la seva participació al 36è Campionat d’Espanya Sub-23, que es va dur a terme a les pistes de Nerja (Màlaga) en doble jornada de dissabte i diumenge. Les proves van comptar amb la participació dels atletes estatals capdavanters nascuts els anys 1999/2000/2001, i van complir amb les mesures de seguretat habituals per la Covid-19.

Els 5 atletes del CAI Petromiralles participants van assolir 1 medalla d’Argent i 2 llocs de finalista en les proves respectives. El CA Igualada va acabar al 26è lloc per clubs amb 15 punts assolits pels seus atletes, entre 100 equips participants. Va sobresortir  Eloi Santafé, subcampió d’Espanya (medalla de plata) a la prova de decatló masculina, amb 6.722 punts i els següents registres en les 10 proves: 100 m. ll.: 11”21 / Llargada: 6,69 m. / Pes: 11,78 m. / Altura: 1,80 m. / 400 m. ll.: 50”72 / 110 m. t.: 14”92 / Disc: 33,92 m. / Perxa: 4,20 m. / Javelina: 40,81 m. / 1.500 m. ll.: 4’47”05, amb el 1er lloc en 110 m. t.; i els 2ns en 100 m. ll. i Salt de Perxa, com a posicions individuals més rellevants.

Cal ressaltar també els 5ens llocs de Theo Ruiz en el salt de perxa, amb un millor intent de 4,85 m., el que li va suposar la marca personal; i d’Héctor Ramos al salt d’altura, amb 2,05 m. Naima Ait Alibou, per la seva part, va ser 10a a la final dels 1.500 m. ll., amb 4’44”12, després de dominar dissabte la 1a semifinal, amb 4’34”24. Finalment, Gerard Bou va ser 7è a la final B dels 5.000 m. ll., el que li suposar la 15a posició global i marca personal, amb un registre de 14’51”57.