L’atleta del CA Igualada Lahcen Ait Alibou, brillant campió de la Cursa dels Nassos en la prova dels 10 quilòmetres

L’atleta hispano-marroquí va acabar amb un temps de 29 minuts i 6 segons per recórrer els 10 quilòmetre de què constava la cursa. Alibou va fer una molt bona cursa i va superar en 15 segons el segon classificat, el corredor de Tàrrega Xavier Badia, campió de l’edició de l’any anterior. La Cursa dels Nassos en la distància dels 10 quilòetres va comptar amb 4.522 classificats.

A la prova dels 10 quilòmetres també hi van participar els atletes del CAI Gerard Bou i Carles Riba. Bou va ser 23è amb un temps de 23 minuts i 2 segons; Riba, per la seva part, va acabar la cursa amb un registre d’1 hora 1 minut i 52 segons.