L’atleta del CA Igualada Lahcen Ait Alibou, Campió d’Espanya de Cros per seleccions autonòmiques amb Catalunya

Els atletes del CA Igualada Petromiralles Lahcen Ait Alibou, Naima Ait Alibou i Roger Suria, van assolir posicions de podi per equips amb Catalunya, al 103è Campionat d’Espanya de Cros individual i  per Seleccions Autonòmiques, disputat diumenge al Cerro de los Ángeles de Getafe (Madrid). En les proves corresponents, hi participaren els atletes capdavanters de l’especialitat a nivell estatal, de les categoria Sub-20 fins a Sènior, masculí i femení. Els atletes del CAI hi van participar amb la Selecció Catalana.

Lahcen Ait Alibou es va proclamar campió d’Espanya Sènior per equips amb Catalunya, amb 17 punts, entrant 17è individual amb 31’35” sobre 10.200 m. de cursa.  Va ser el 4t català classificat, assolint Catalunya el campionat estatal per Seleccions, entrant 3er  Abdessamad Oukhelfen, 5è Ayad Lamdassem – 9è Santiago Catrofe i 17è Lahcen Ait Alibou. El campió estatal individual va ser Carlos Mayo, amb 30’00”. Catalunya es va imposar a Castella-Lleó, 2ns. i a la Comunitat Valenciana, 3ers.

Naima Ait Alibou es va proclamar subcampiona d’Espanya Sub-23 per equips amb Catalunya, amb 33 punts, en entrar 7a individual amb 38’38” sobre 10.200 m. de cursa.  Va ser la 1a catalana classificada. La campiona estatal Sub-23 va ser Cristina Ruiz, amb 37’04” i es va imposar Castella-Lleó, seguides de Catalunya, 2es, i de Madrid, 3es.

Roger Suria va ser 3er i, per tant, es va penjar el bronze per equips amb Catalunya, amb 33 punts, a l’entrar 33è individual amb 27’58” per cobrir els 8.200 m. de cursa. Va guanyar en categoria Sub-20 El Mehdi El Nabaoui, amb 25’42”. Aragó es va imposar per Comunitats Autonòmiques, seguits d’Andalusia i de Catalunya.