L’atleta del CA Igualada Paula Blasco, campiona juvenil del Cros Internacional d’Atapuerca

La corredora del Club Atlètic Igualada Paula Blasco es va proclamar campiona del Cros Internacional d’Atapuerca, en categoria juvenil. Paula Blasco va fer un gran registre de 10 minuts i 25 segons per cobrir els 3.000 metres de què constava la prova. A més, va acabar primera en una cursa en què s’hi van classificar 179 corredors. Per la seva part, Lahcen Ait Alibou va acabar en una brillant 3a posició en categoria promesa mentre que Abessamad Oukhelfen també va ser 3r en categoria junior. Per la seva part, Hamid Darbaoui va ser 29è en juvenil masculí i Naima Ait Alibou, 30a en júnior femení. El 13è Cros Internacional d’Atapuerca va tenir una participació global de més de 5.000 atletes.