L’atleta del CA Igualada Petromiralles Aleix Camats, campió d’Espanya Sub-18 en el llançament de disc

Aleix Camats va fer un millor intent de 55 metres el que li va valer per endur-se la medalla d’or. L’atleta del CAI va acabar en primer lloc a més de 4 metres de distància del segon classificat que va ser l’atleta del Playas de Castellón Víctor Hernández. En la prova de disc també hi va prendre part Albert Gil que va ser 4rt amb un millor intent de 47 metres i 57 centímetres, el que li va suposar la marca personal i en què va assolir plaça de finalista.

Guim Morcillo, per la seva part, va ser 4t en el llançament de javelina, amb un millor intent de 60,57 m. el que li va servir per aconseguir la marca personal. Van sobresortir també Ian Alves, 5è en salt de perxa  amb 4,55 m.; i el 7è lloc de Nuria Moix en pes femení, amb 12,39 m. Amb aquestes posicions, els dos van assolir places de finalista.

Aina Eberlé va ser 10a ex aequo en el salt d’altura femení amb un millor intent de 1,55 m. Finalment, Jan Solà va ser 11è a la 3a semifinal dels 1.500 metres llisos, amb 4’11”97 i no va poder accedir a la final de la prova.

El Campionat d’Espanya Sub-18 es va disputar a Jerez de la Frontera.