icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’atleta del CA Igualada Petromiralles Aleix Camats es queda a les portes de poder entrar a la final del Campionat d’Europa Sub-20 al llançament de disc

Camats va prendre part aquest dilluns a la segona fase classificatòria del llançament de disc i no es va poder classificar per a la final. Dels tres intents de què disposava fer dos nuls el que el va condicionar notablement. Tot i així, en l’altre va fer un bon registre de 53 metres i 22 centímetres malgrat que no va ser suficient per poder accedir a la fase definitiva que es disputarà a la tarda del dimarts.

Camats va ser 8è a la seva sèrie i va acabar en 16a posició global. A la final només se’n classificaven 12, de manera que ha dit adeu a la temporada. L’atleta més ben classificat de la fase de qualificació en el llançament de disc va ser l’ucraïnès Mykhailo Brudin, amb 65 metres i 48 centímetres.

Aleix Camats té un gran potencial per davant. Amb 18 anys ha aconseguir la classificació per a aquest Campionat d’Europa Sub-20 que s’està disputant a Jerusalem i hi ha participat amb un bon nivell.

Foto: RTVE

tornar_radioIgualada