L’atleta del CA Igualada Petromiralles Carla Bisbal, medalla de bronze al Campionat d’Espanya Sub-20 en Pista Coberta

Carla Bisbal va ser tercera en la cursa dels 800 metres llisos, al 49è Campionat d’Espanya Sub-20 en Pista Coberta disputat dissabte i diumenge a Sabadell.

Carla Bisbal va fer una gran cursa i va signar un registre de 2″14’92. L’atleta del CAI es va quedar a 23 centèsimes de la medalla de plata i a 60 de la campiona que va ser la valenciana Lucía Santamaría. Anteriorment, Bisbal s’havia imposat a la 1a semifinal. amb 2’13”58, el que li va valer per classificar per a la final de diumenge.

D’altra banda, Cesc Boix va ser 6è – plaça de finalista – a la final dels 3.000 metres llisos masculí, amb 8’34”40, prova dominada per Ronaldo Olivo – Playas de Castellón -.  Aina Eberlé va ser també 6a – plaça de finalista – en el salt d’altura femení amb 1,60 metres. La campiona estatal va ser Gabriela Sanz – Alcampo Scorpio-71 -. Antoni González va ser 9è en el salt d’altura masculí, amb un millor intent de 1,95 metres, prova en que Isaac Baltà va ser 16è, amb 1,85 metres. El campió estatal va ser Raul Martín – Intec-Zoiti Osca -.

Per la seva part, Núria Moix va ser 9a en llançament de pes, amb un millor intent de 10,86 metres, prova dominada per Inés Safont – Playas de Castellón -. Finalment, Pau Subirats va ser 7è en la 2a sèrie classificatòria dels 60 metres llisos masculí amb  7”27 mentre que Isaac Baltà va ser 8è en la 3a sèrie classificatòria dels 60 metres tanques masculí amb 8”95 i no es va poder classificar per a les semifinals.