L’atleta del CA Igualada Roger Súria acaba en una meritòria onzena posició al Campionat del Món Sub-20 en els 3.000 metres obstacles

El corredor del Club Atlètic Igualada Roger Suria assoleix una meritòria 11a posició a la sèrie classificatòria dels 3.000 metres obstacles en el Campionat del Món Sub-20.

Suria, que debutava en un Mundial, va arribar a la meta amb un temps de 9 minuts 14 segons i 60 centèsimes, tot i que no li va servir per poder classificar-se per a la final. De fet, l’atleta format a l’Escola Esportiva del CAI, tenia una marca de 8 minuts i 55 segons, molt lluny de com va acabar en la sèrie classificatòria d’aquest dimecres. La cursa la va dominar l’atleta d’Etiòpia Samuel Firewu, que va acabar amb un registre de 8 minuts 49 segons i 27 centèsimes.

El Campionat del Món Sub-20 d’atletisme s’està disputant a la ciutat colombiana de Cali fins aquest dissabte.