L’atleta del CAI Abdessamad Oukhelfen assoleix una brillant 5a posició al Cros Internacional d’Atapuerca

El corredor sub-23 del Club Atlètic Igualada Abdessamad Oukhelfen acaba en una brillant 5a posició absoluta al Cros Internacional d’Atapuerca.

A la cursa burgalesa hi van prendre part més de 6.000 atletes, entre ells diverses figures del cros internacional. Oukhelfen va fer un temps de 26 minuts i 9 segons per recórrer una distància de 9.000 metres. El guanyador de la cursa va ser l’atleta del Cueva de Nerja Ouassim Oumaiz, seguit del corredor d’Uganda Thomas Ayeko, que va ser segon. En aquesta cursa hi van prendre part 5 atletes del CAI. Cal destacar la 8a posició sub-23, i primera atleta catalana, Naima Ait Alibou, en la prova gran femenina i el 14è lloc i 1r català i que va assolir Guillem Carner en el cros curt absolut masculí.