L’atleta del CAI Abdessamad Oukhelfen, campió absolut del Cros de Santa Coloma de Farners

El corredor del Club Atlètic Igualada Abdessamad Oukhelfen es va proclamar campió absolut del Cros de Santa Coloma de Farners en una gran cursa.

Oukhelfen, encara de categoria promesa, va fer un temps de 26 minuts i 13 segons per recórrer els 8.800 metres de què constava la prova. A més, va quedar per davant de l’atleta internacional Jonathan Romero, que va acabar en segona posició. Va ser una cursa intensa, tot i que l’atleta del CAI sempre va anar per davant. En aquesta prova també cal destacar la brillant 2a posició de la igualadina Carla Bisbal en la categoria sub-16. Ho va ser amb un temps de 5 minuts i 42 segons sobre els 1.700 metres de cursa.

El Cros de Santa Coloma de Farners era puntuable per al Gran Premi Català de Cros i hi van prendre part 18 corredors del Club Atlètic Igualada.