L’atleta del CAI Abdessamad Oukhelfen, medalla de bronze al Campionat d’Europa Sub-23 en els 5.000 metres llisos

El fondista del Club Atlètic Igualada Abdessamad Oukhelfen ha aconseguit la medalla de bronze als Campionats d’Europa Sub-23.

L’atleta del CAI va prendre part a la cursa dels 5.000 metres llisos i va acabar en una sensacional 3a posició. Oukhelfen va anar sempre amb el grup capdavanter i durant molts metres va ser el cap de cursa. Al tram final, el corredor del Club Atlètic Igualada no va voler perdre l’oportunitat de pujar al podi i va entrar a la meta amb un temps 14 minuts 17 segons i 23 centèsimes. Ho va fer per darrere dels francesos Jimmy Gressier i Hugo Hay. Per la seva part, l’atleta igualadí de l’Osca, Eduard Fàbregas, no va poder passar a la final del salt d’altura. Fàbregas va fer un salt de 2 metres i 7 centímetres que li va ser insuficient per passar ronda.

Els Campionats d’Europa Sub-23 s’han disputat a la ciutat sueca de Gävle.