L’atleta del CAI Abdessamad Oukhelfen torna a brillar, al Cros Internacional de Catalunya

El corredor del Club Atlètic Igualada Abdessamad Oukhelfen va acabar en una brillant 2a posició al Cros Internacional de Catalunya, Ciutat de Granollers.

L’atleta del CAI, de categoria sub-23, va fer una cursa esplèndida en la prova absoluta i només el va superar el corredor de Kenya Isaac Kiprono. Oukhelfen va fer un registre de 29 minuts i 31 segons i va acabar a 20 segons de distància del guanyador de la cursa. Aquesta marca li va valer per imposar-se en la categoria promesa. Les curses van comptar amb la presència de destacats atletes internacionals, el que demostra la gran progressió de l’atleta del club igualadí.

Al Cros Internacional de Catalunya hi van prendre part 54 corredors del Club Atlètic Igualada. D’aquests, cal destacar la victòria en categoria sub-16 de Carla Bisbal així com el triomf per equips de les cadets femenines.