L’atleta del CAI Cora Salas, campiona de Catalunya en pista coberta; Marc Sánchez, plata i Jordi Yoshinori Matsuoka, bronze

La saltadora del Club Atlètic Igualada Cora Salas es proclama campiona de Catalunya en pista coberta en la prova del salt de llargada.

Per la seva part, Marc Sánchez va aconseguir la medalla de plata en salt d’altura i Jordi Yoshinori Matsuoka va ser bronze en salt de llargada. Cora Salas va tornar a demostrar que es troba en un moment espectacular. L’atleta de Sant Cugat va ser la campiona del salt de llargada amb un millor intent de 6 metres i 15 centímetres. Per la seva part Marc Sánchez, en el salt d’altura, va acabar el seu concurs amb un registre de 2 metres i 13 centímetres. Finalment, Jordi Yoshinori Matsuoka es va quedar a només un centímetre d’acabar segon. Al final va ser el tercer classificat amb un millor intent de 7 metres i 20 centímetres. Cal destacar també la medalla de bronze que va aconseguir l’atleta igualadí de l’Intec-Zoití i entrenador del CAI Eduard Fàbregas, que va acabar tercer en el salt d’altura amb 2 metres i 9 centímetres.

El Campionat de Catalunya en pista coberta es va disputar a Sabadell i el Club Atlètic Igualada va acabar en 5a posició a la classificació per clubs. En total hi van prendre part 14 atletes del CAI.

A la foto: El podi amb Cora Salas