icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’atleta del CAI Cora Salas, subcampiona d’Espanya absoluta en el salt de llargada

La saltadora del Club Atlètic Igualada Cora Salas va acabar com a subcampiona d’Espanya en el salt de llargada aquest cap de setmana a la població alacantina de La Nucia.

Cora Salas va tornar a demostrar que es troba en un gran moment de forma. L’atleta del CAI es va penjar la medalla de plata en el salt de llargada amb un millor intent de 6 metres i 9 centímetres. Només va ser superada per la saltadora del València Esports Fatima Diame. En aquests campionats d’Espanya també hi van ser presents dos atletes més del CAI: Marc Sánchez, que va ser 8è al salt d’altura, amb un registre de 2 metres i 5 centímetres, i Nora Taher, que va acabar 6a al triple salt amb un millor intent de 12 metres i 89 centímetres.

L’igualadí de l’Osca, Eduard Fàbregas, medalla de bronze

L’atleta igualadí de l’Osca, Eduard Fàbregas, va assolir la medalla de bronze al salt d’altura amb un millor intent de 2 metres i 14 centímetres. Va ser en decurs d’una final molt disputada en la que es va imposar l’atleta de l’Unicaja Jaén Carlos Rojas amb 2 metres i 17 centímetres, seguit del saltador del Tenerife Caja Canarias Simon Siverio, que també va fer un millor intent de 2 metres i 14 centímetres. Finalment, cal destacar l’alteta igualina del Barça Níria Pascual que va acabar en cinquena posició en la prova del llançament de javelina.

A la foto (d’esquerra a dreta) els atletes del CAI al Campionat d’Espanya: Nora Taher, Cora Salas i Marc Sánchez

tornar_radioIgualada