L’atleta del CAI Hèctor Ramos i l’igualadí Eduard Fàbregas, 3rs al Míting Internacional del Palau Sant Jordi

El saltador del Club Atlètic Igualada Hèctor Ramos i l’atleta igualadí Eduard Fàbregas van acabar en 3a posició al Míting Internacional d‘Atletisme en pista coberta en el salt d’altura.

La reunió es va dur a terme al Palau Sant Jordi de Barcelona. Tot i que no hi van poder ser les grans figures estrangeres per la Covid-19, hi van ser presents diferents atletes de rang internacional. Ramos i Fàbregas van acabar la prova del salt d’altura amb una marca de 2 metres i 3 centímetres, de manera que van compartir la 3a posició. En aquest míting internacional hi van ser presents 3 atletes més del CAI: Naima Ait Alibou, (Sub-23) va ser 2a a la final B dels 1.500 metres llisos femenins, amb 4’30”31. Carla Bisbal (Sub-18) va ser 4a a la final B dels 800 metres llisos, amb 2’13”93, molt a prop del seu rècord d’Igualada absolut. Finalment, Lahcen Ait Alibou, va ser 5è a la final B dels 3.000 metres llisos masculins amb 8’13”19.

Aquest cap de setmana es disputarà el Campionat d’Espanya d’Atletisme en categoria Sub-23.

Foto arxiu: Hèctor Ramos