L’atleta del CAI Lahcen Ait Alibou, campió absolut del cros de Calldetenes

El corredor del Club Atlètic Igualada Lahcen Ait Alibou es va proclamar campió absolut del cros de Calldetenes. Alibou va creuar la meta amb un registre de 25 minuts i 19 segons en una gran cursa. L’encara atleta promesa va acabar per davant dels sèniors Abderrahim El Jaffari i Ibrahim Chakir. En total hi van participar 31 atletes del Club Atlètic Igualada que van prendre part a les diferents categories de què es composava la prova. Hi van sobresortir les primeres posicions d’Abdessamad Oukhelfen i Naima Ait Alibou, en categoria Junior; Paula Blasco, en juvenils; Carla Bisbal, en infantils i Paquita Pérez en veterans. El de Calldetenes és cros més antic de Catalunya. Aquest any se’n va disputar la 62a edició.