L’atleta del CAI Marc Sánchez es queda a les portes de la final del salt d’altura als Europeus sub-23

El saltador del Club Atlètic Igualada Marc Sánchez no es va poder classificar per a la final del Campionat d’Europa Sub-23 en la prova del salt d’altura. L’atleta igualadí va fer una marca de 2 metres i 6 centímetres que no li va servir per acabar entre els 8 primers classificats a la ronda de qualificació. Sánchez va començar bé el concurs després de superar dos salts. Al final, va provar una altura de 2 metres i 11 centímetres, però no el va poder saltar en cap dels 3 intents i va quedar eliminat. A més, l’atleta igualadí va participar a l’Europeu de Polònia lleugerament lesionat. El campió del salt d’altura va ser l’atleta de Bulgària Dzmitri Nabokau, amb una marca de 2 metres i 24 centímetres.