L’atleta del CAI Naima Ait Alibou, doble campiona de Catalunya Sub-23

Naima Ait Alibou es va penjar al medalla d’or amb força autoritat. A la cursa dels 800 metres llisos va fer un registre de 2 minuts 13 segons i 50 centèsimes i va arribar a la meta a prop de 4 segons de la segona classificada, que va ser l’atleta del Barça Adelina Daraban. A la prova dels 1.500 metres, l’atleta del CAI va acabar amb un registre de 4 minuts 34 segons i 66 centèsimes amb un avantatge de prop de 8 segons de la subcampiona, l’atleta del Lleida Laura Rodríguez.

Al Campionat de Catalunya hi van prendre part vuit atletes del CAI Petromiralles entre els que destaquen les medalles de plata d’ Hèctor Ramos, subcampió en salt d’altura, amb 1,98 metres; i la de Marta Garrido, que va ser 2a en javelina amb 30,97 metres. Va aconseguir medalla de bronze Theo Ruiz, que va ser 3er en Salt de Perxa amb 4,45 metres

També hi van participar Gerard Suriol, que va ser 6è als 1.500 metres llisos amb 4’23”73. Marina Suria va acabar 7a als 1.500 metres llisos amb 5’07”62; Júlia Carmona, 7a al llançament de martell, amb 28,82 metres; mentre que Oriol Castells va ser 8è en llargada, amb 6,38 metres, assolint places de finalista.

El CAI femení, or i bronze al Campionat de Catalunya Sub-18

Les components de l’equip Sub-18 femení del CAI, per la seva part, es van proclamar campiones de Catalunya en la prova de relleus 4×400 metres, amb l’equip format per Carla Bisbal, Aina Eberlé, Andrea Gil i Judit Navarro, on van assolir, amb  4’05”26, un nou rècord d’Igualada absolut de la prova, en millorar els 4’05”85 de Carla Bisbal, Andrea Gil, Aina Eberlé i Avril Duran, del passat 11 d’abril a l’Estadi Serrahima.

Pel que fa a Sub-18 femení de 4×100 metres, van acabar terceres i per tant es van penjar la medalla de bronze amb un registre de 51”29. L’equip estava format per Andrea Gil, Núria Moix, Judit Navarro i Alba López, i que van arribar a únicament a 3 centèsimes de la medalla de plata, que va assolir l’AA Catalunya amb 51”26.

A la foto: l’equip de relleus femení Sub-18 de 4×400 metres llisos