L’atleta del CAI Sheila Avilés acaba 14a al Campionat d’Europa de Curses de Muntanya malgrat córrer lesionada

La corredora del Club Atlètic Igualada Sheila Avilés va acabar en 14a posició al Campionat d’Europa de Curses de Muntanya.

Sheila Avilés hi va participar formant part de la selecció espanyola, en un campionat que es va disputar a la localitat macedònia de Skopje. L’atleta montbuienca va caure quan s’estava escalfant i va patir un fort cop al genoll que la va condicionar en tota la cursa. Malgrat tot, no va voler abandonar per no comprometre les altres dues atletes del combinat estatal. Al final, Avilés va arribar a la meta en 14a posició amb un registre d’una hora i 14 segons. A més, va acabar com la primera classificada de la selecció espanyola. La prova es va dur a terme a la muntanya de Vodno, sobre un recorregut d’11 quilòmetres i amb un desnivell ascendent i descendent de 700 metres.

La Selecció espanyola va acabar el Campionat d’Europa en 8a posició global en categoria femenina.