L’atleta igualadina Sheila Avilés, guanyadora de la prestigiosa OCC Ultra-Trail del Mont Blanc

Sheila Avilés va fer una cursa espectacular, el que li va valer per acabar com a primera classificada en una de les competicions més prestigioses del planeta. La prova, anomenada OCC perquè discorre per Orsières, Champex i Chamonix amb sortida a Suïssa i arribada a França, constava de 55 quilómetros de distància i un desnivell positiu de 3.500 metres.

L’atleta igualadina els va completar amb un temps de 6 hores 10 minuts i 16 segons i va arribar a la meta amb gairebé 6 minuts de diferència sobre la reusenca Núria Gil. Va completar el podi la nord-americana Dani Moreno.

En categoria masculina, el guanyador de la cursa va ser el corredor lleonès Manuel Merillas.