icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’àudio guia IGDA (Igualada Guia d’Àudio) comença a funcionar

Els primers vuit espais ja disposen de les plaques amb el codi QR per enllaçar amb els àudios i amb la pàgina web: www.igda.cat .  Els indrets comentats són la Basílica de Santa Maria, l’inici d’Aqualata i les Muralles, la Plaça de l’Ajuntament, la capella de la Mare de Déu de Montserrat, la Cotonera, la Llar del Sant Crist, l’Escorxador i l’església de Sant Jaume Sesoliveres.

Els vuit espais es podran trobar comentats a www.igda.cat en tres idiomes; català, castellà i anglés. L’espai dóna a conèixer aspectes del patrimoni arquitectònic i històric de la ciutat, moltes vegades desconegut pels mateixos igualadins.

Aquestes setmanes s’està treballant per ampliar els espais comentats. Properament s’incorporaran a www.igda.cat; el Cementiri Nou, l’Ateneu, l’Adoberia Bella i el barri del Rec, Cal Pascual, Cal Font, les Guixeres (mirador Montserrat) i el Foment.

L’àudio guia no només és una eina per aquells que visiten la ciutat. IGDA.cat també la poden utilitzar aquells igualadins interessats en la història d’Igualada. De fet, algunes escoles han incorporat l’àudio guia a les classes per treballar aspectes de la ciutat d’Igualada. La webapp ha estat dissenyada per l’empresa igualadina INSTINT, i la recopilació històrica i patrimonial va a càrrec de l’historiador de l’art, David Martínez.

tornar_radioIgualada