icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Laura Orgué assoleix el rècord del quilòmetre vertical de la Casamanya Extrem a Andorra

La igualadina es va imposar amb contundència en la prova del quilòmetre vertical que es va disputar a Andorra. La segona edició de la Casamanya Extrem ha reunit a Andorra als millors especialistes de quilòmetre vertical en una cursa vibrant i molt disputada amb rècord de la prova en categoria masculina i femenina. La igualadina Laura Orgué ha brillat amb llum pròpia en una cursa amb tots els ingredients: la millor participació, un terreny en òptimes condicions i 5 quilòmetres amb 1.440 metres de desnivell positiu.

La Casamanya Extrem va superar a l’edició inaugural amb 105 participants a la línia de sortida disposats a enfrontar-se al mític recorregut que enllaça Ordino amb el Pic del Casamanya. Per davant, Ferran Teixidó, Nil Cardona i el campió de 2014, Agustí Roc es van jugar la victòria final que va caure del costat de Teixidó amb un sensacional registre de 57:36, rècord de la prova. A tan sols 12 segons va arribar Nil Cardona, mentre que Agustí Roc es va haver de conformar amb la tercera posició a 39 segons. En categoria femenina Laura Orgué va demostrar que és la dominadora absoluta d’aquesta disciplina vencent sense problemes amb un temps en el Pic del Casamanya i fixant el rècord de l’ascens en 1:06:53, avantatjant en més de 8 minuts a Gabriela Sánchez. El podi el va completar Maria Fargas.

Les Vertical Series han arribat a l’equador del campionat amb tot obert i la màxima igualtat. La propera cita serà el Sierra Nevada Mountain Festival KV del 4 de juliol, i tan sols restaran per disputar el VK Vallornd CPA del 25 d’octubre a Arinsal (Andorra) i la Sitja del Llop, del 7 de novembre a Montseny (Barcelona), que tindrà un bonus del 20% en la puntuació

tornar_radioIgualada