Laura Orgué, campiona del món del Quilòmetre Vertical per sisè any consecutiu

L’atleta igualadina Laura Orgué s’ha proclamat campiona del Món del Quilòmetre Vertical per sisè any consecutiu. El títol es decideix en les sis millors proves de les disset que es compon la competició. Aquest cap de setmana va prendre part a l’última cursa, que es va disputar a Suïssa. Els atletes van haver de recórrer una distància de prop de dos quilòmetres, amb un desnivell de més de mil metres i un pendent mitjà de més del 50 per cent. Laura Orgué va arribar a la meta en 4a posició amb un temps de 38 minuts i 59 segons, el que li va valer per acabar primera a la classificació general. Això sí, ho va fer a només 8 dècimes de la segona classificada. Orgué va sumar un total de 554 punts, per davant de la suïssa Victoria Kreuzer que en va fer 553,2. Ara Laura Orgué prendrà part a la temporada d’esquí, tot i que participarà en menys proves que en altres ocasions. La seva pretensió és posar-se a punt de cara a les curses de muntanya de l’any vinent.