icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’E-bike Tour Anoia recorrerà els camins de la comarca i serà el cap de setmana del 30 d’abril i l’1 de maig

Aquesta iniciativa esportiva no competitiva i de promoció turística posa en valor el patrimoni, la natura i la gastronomia del territori. La ruta comptarà amb dues etapes, una dissabte i una diumenge, i es podrà fer en bicicleta de muntanya i en bicicleta de muntanya elèctrica

La primera etapa sortirà del Parc Central d’Igualada a partir de 9h del matí. Hi haurà esmorzar al Bruc i el dinar serà als Hostalets de Pierola. L’arribada serà novament a Igualada, on els participants gaudiran de música en viu mentre fan una degustació de productes de l’Anoia, gentilesa d’Igualada Comerç i la sectorial de Turisme de la Unió Empresarial de l’Anoia.

La segona etapa serà el diumenge i la sortida serà també al Parc Central a partir de les 8:30h. Els participants esmorzaran al castell de La Pobla de Claramunt i a l’arribada a Igualada s’oferirà un vermut final a tots els participants.

L’E-bike Tour Anoia l’impulsen el Consell Comarcal de l’Anoia i els Ajuntaments d’Igualada, El Bruc, La Pobla de Claramunt i Els Hostalets de Pierola, amb la col·laboració d’Anoia Turisme. L’organització recorda que la comarca disposa d’una completa xarxa d’allotjaments turístics que es pot trobar al web www.anoiaturisme.cat i també ofereix la possibilitat de llogar bicicletes per participar-hi.

El preu de la inscripció és de 75€ per a les dues etapes, 45€ per a la primera i 30€ per a la segona. Les persones que vulguin participar-hi, poden fer la inscripció a la web www.ebiketour.es

tornar_radioIgualada