icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

 “Le temps des égarés” guanya el Premi a Millor Pel·lícula del Festival Zoom 2018

Aquest film francès de Virginie Sauver sobre el drama dels refugiats a Europa ha estat escollit pel jurat del festival com a millor pel·lícula i la seva protagonista, l’actriu Claudia Tagbo, s’ha endut el premi a la Millor interpretació. Per la seva part, Attila Szász ha obtingut el Premi a Millor Direcció per “Örök tél” (Eternal Winter) i el Premi al Millor Guió ha estat per a la pel·lícula alemanya “Alles Isy”.

El lliurament dels guardons dels festival es va dur a terme aquest dissabte a la nit, al Teatre Municipal l’Ateneu, en una gala conduïda per l’actor igualadí Joan Valentí i amb la música en directe del grup JoKb.

Durant l’acte, la periodista Mercedes Milà va rebre el Premi d’Honor del Zoom. El Premi Servisimó Tu ets la tele va ser per a Cuéntame cómo pasó, de TVE i Grupo Ganga, i l’actriu Candela Serrat va recollir el Premi Auguri Sita Murt. El Premi D.O. Catalunya a la Millor Producció Catalana va ser per a “La dona del segle”, dirigida per Sílvia Quer. Pel que fa els Premis Zoom de Formats de TV, incorporats com a novetat en aquesta 16a edició del festival, van ser per a La Resistencia, Millor Nou Format de TV, i per a Polònia,  Millor Format Consolidat.

Durant la gala es van lliurar també els Premis 5è Showcase de Pilots de Ficció: el Premi del Jurat va ser per a Yo no soy esa i el Premi del Públic, se’l va endur La Libertaria.  Per últim, els Premis Jurat Vell i Jurat Jove a la Millor Pel·lícula van ser per a Le temps des égarés i La dona del segle, respectivament.

El festival Zoom és una iniciativa organitzada per l’Ateneu Igualadí i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, Diputació de Barcelona, Departament Cultura de la Generalitat de Catalunya.

tornar_radioIgualada