icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Eix Diagonal tindrà el 2019 una línia de bus per enllaçar Igualada, Manresa, Vilafranca, el Vendrell i Vilanova i la Geltrú

Ho ha dit el secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, en una entrevista que ha concedit a Canal Taronja Anoia. Font ha comentat que l’any vinent es posarà en marxa una línia d’autobús que connectarà les capitals que formen part de l’Eix Diagonal. La línia de bus enllaçarà el Vendrell, Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, Igualada i Manresa.

Font ha fet aquestes declaracions a Canal Taronja Anoia en una entrevista que se li ha fet durant la Jornada Catalana de la Mobilitat que es va fer la setmana passada a Castellolí.

En aquesta mateixa entrevista, Ricar Font, també ha anunciat que amb l’objectiu de reduir el temps per desplaçar-se fins a la ciutat de Barcelona, aviat serà realitat la construcció del carril bus a la B-23 a l’entrada de la capital catalana. Aquesta intervenció suposarà reduir el temps, en transport públic, per anar d’Igualada a Barcelona. Reconeix que és un tema que fa anys que està sobre de la taula i espera que la solució arribi aviat.

FOTO: EixDiari

tornar_radioIgualada