icon_radio

RÀDIO Els imperdibles

BLOG

L’empresa anoienca Iguana assegura que garantiran la continuïtat dels serveis de telecomunicacions, com a servei essencial

Des d’Iguana han assegurat que garantiran la continuïtat dels serveis de telecomunicacions, atès que són considerats com a serveis essencials com la telefonia o Internet a la comarca de l’Anoia i municipis limítrofs.

Entenent que els serveis que presten són una necessitat i no un luxe, en garantiran la continuïtat extremant les mesures de seguretat tant per als clients com per al seu equip de treball. De fet, des de fa dies ja han adoptat les mesures recomanades per les autoritats sanitàries competents. En aquest sentit, també han posat a disposició de l’equip eines de teletreball per a tots aquells llocs que ho permeten. Amb tot, la botiga del carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada, romandrà tancada fins a nou avís seguint les indicacions de l’Ajuntament d’Igualada.

Per tot plegat, els canals d’Atenció al Client es mantenen en ple funcionament ja sigui a través del telèfon 93 803 55 09, de WhatsApp al número 602 21 13 33 (de dilluns a divendres de 8 a 20 h) i el correu electrònic sac@iguana.cat. També es pot trobar informació a la nostra pàgina web www.iguana.cat.

tornar_radioIgualada