icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’empresa igualadina ENGISOFT, acreditada per Amazon com a Consultor de la Partner Network d’Amazon Web Services

Aquest reconeixement per part d’Amazon permet a ENGISOFT desenvolupar projectes sobre el seu núvol amb totes les garanties per al client, ja que Amazon ha validat els coneixements dels professionals tècnics i consultors certificats en Arquitectures al núvol, així com els projectes desenvolupats amb aquestes tecnologies.

Amazon Web Services és el líder mundial entre els proveïdors de serveis i infraestructures al núvol, gràcies entre d’altres a la seva qualitat i als seus preus competitius.

En l’actualitat només un petit grup d’empreses en tot l’estat Espanyol estan acreditades com a Socis Consultors d’Amazon Web Services. ENGISOFT és l’única que té la seu social a la Catalunya central.

Cada cop més empreses aposten per migrar els seus servidors i serveis informàtics al núvol per a poder accedir a les seves dades des de qualsevol lloc i dispositiu, disposar de potència i emmagatzematge sense límits i oferir serveis als seus clients com botigues on-line, aprofitant serveis que s’ajusten a les seves necessitats en temps real.

Engisoftcloud.com  com a Soci Consultor d’Amazon Web Services té com a objectiu fer arribar a les empreses catalanes la possibilitat de disposar de serveis i infraestructures al núvol tot mantenint la proximitat i el tracte directe.

tornar_radioIgualada