icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’empresa municipal d’aparcaments SIMA gestionarà la zona taronja del Mercat de la Masuca d’#Igualada

A partir de l’1 de març, la Societat Igualadina Municipal d’Aparcament (SIMA) assumirà la gestió de la zona taronja del carrer de la Virtut, a tocar del mercat municipal. Aquest canvi es fa amb la finalitat d’optimitzar el funcionament d’aquesta zona d’estacionament gratuït. Amb el control de SIMA, l’ajuntament vol aconseguir que els usuaris compleixin la limitació horària de l’aparcament i aparquin el vehicle només durant una hora, del contrari podran ser sancionats. Atès que aquesta zona ja disposa de l’aparell parquímetre, de la senyalització corresponent i de tota la instal·lació necessària, i que de moment no caldrà incrementar la plantilla de personal de SIMA SL per a la gestió del servei de la zona taronja, aquest encàrrec de gestió no suposa cap mena de cost.

El canvi de gestió afavorirà la rotació d’aparcaments en una zona on és molt necessari acabar amb el mal ús que es fa d’aquestes places d’aparcament, tenint en compte l’existència del mercat i la conveniència d’afavorir el dinamisme de l’activitat comercial. A banda d’aquest canvi de gestió, també s’està estudiant la possibilitat d’implementar altres zones taronges a la ciutat, en funció de les necessitats.

Cal recordar que SIMA (Societat Igualadina Municipal d’Aparcament) va néixer precisament amb la finalitat de gestionar i controlar aparcament públic, i per tant, des del govern consideren idoni que també gestioni aquest tipus aparcament regulat. Des del 2007 s’encarrega ja de la gestió de la zona blava d’Igualada.

tornar_radioIgualada