icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’empresari igualadí, Oriol Soler “la Guàrdia Civil va escorcollar per error l’empresa de la meva dona a #Igualada, i encara és hora que vagin a escorcollar SOM que està a Barcelona”

Divendres al migdia els tres empresaris igualadins detinguts per la Guàrdia Civil en el marc de l’operació Volhov van ser posats en llibertat amb càrrecs, però sense mesures cautelars. En una entrevista a TV3, l’editor Oriol Soler va explicar que la Guàrdia Civil, després d’escorcollar casa seva, va escorcollar, per error, l’empresa Lidera propietat de la seva parella, Marina Llansana. Després d’algunes hores d’escorcoll, Soler explica que la secretaria judicial se’n va adonar que no trobarien res, i el jutge va decidir suspendre l’escorcoll en una empresa de la qual Soler no hi té cap vinculació. El més curiós del cas, i segons explica Oriol Soler, la Guàrdia Civil en cap moment es va personar a les dependències de la cooperativa SOM a Barcelona, aquesta sí vinculada a l’editor.

A Oriol Soler se l’acusa d’un presumpte delicte d’aldarulls i d’incitació al desordre públic vinculat a Tsunami Democràtic.  També se l’acusa de malversació de fons públics a través de subvencions per valor de 3 milions d’euros de la Generalitat a la cooperativa SOM. En aquest sentit, Oriol Soler explica que “és absolutament fals. I és fals perquè tot es pot verificar al portal de transparència de la Generalitat de Catalunya”. A la vegada, Soler explica que “la interlocutòria diu que aquesta informació s’haurà de verificar correctament amb els expedients administratius corresponents, però que en cap cas la Guàrdia Civil ha anat a buscar a la meva empresa cooperativa”.

tornar_radioIgualada