icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’encesa de llums, un espectacle biotrònic i la pista de gel enceten la campanya de Nadal, a Igualada

La posada en marxa de la pista de gel, a la Plaça Cal Font, l’encesa de llums als carrers i un espectacle interactiu d’art biotrònic de l’artista, Fèlix Vinyals, davant de l’església de Santa Maria, han servit, aquest divendres a la tarda, per donar el tret de sortida a la campanya de Nadal, a la capital de l’Anoia.

Aquests actes han comptat amb la presència de la directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalta, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i diferents representants d’entitats comercials i culturals locals. La directora general de comerç ha destacat la importància que té per al teixit comercial un acte simbòlic com és l’encesa dels llums de Nadal i ha remarcat el gran esforç que es fa, a Igualada, per oferir al llarg d’aquestes festes una gran quantitat d’activitats paral·leles. Per la seva part, l’alcalde d’Igualada, s’ha mostrat especialment satisfet perquè aquest Nadal la ciutat recuperi  la seva tradició cinèfila, amb l’estrena del nou Ateneu Cinema.

Des d’ara i fins el mes de gener s’han programat, a Igualada, més d’un centenar de propostes, entre les que es troben, per exemple, la Fira de Nadal, la Festa dels Reis, la campanya de recollida de joguines de Creu Roja Anoia o el Pastorets.

tornar_radioIgualada