icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’entitat de malalties rares MPS organitza un festival solidari, aquest dissabte, al Teatre Municipal l’Ateneu

Igualada Show Festival és el nom de l’acte de cloenda de l’aniversari de l’entitat i que es portarà a terme aquest proper dissabte 19 de gener, a 2/4 de 7 de la tarda, al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada. El festival comptarà amb la participació d’una quinzena d’artistes i grups de diferents estils d’Igualada i l’Anoia, com ara, Quico Tretze, Roger Argemí, Maria Arenzana, Atrezzo dansa i l’Schola Cantorum. La recaptació de l’entrada, que costarà 6€, anirà destinada a l’entitat MPS, que acull les famílies d’infants afectats per malalties lisosomals com les Mucopolisacaridosi i síndromes relacionades.

Des de MPS es mostren molt satisfets per la bona acollida i predisposició del artistes participants en aquest Igualada Show Festival, als que agraeixen la seva col·laboració. El director de MPS Espanya, Jordi Cruz, explica que amb aquest festival, que servirà per cloure els actes del 15è aniversari de l’entitat, volen donar a conèixer les malalties poc comuns entre la població.

L’Igualada Show Festival es farà dissabte, a 2/4 de 7 de la tarda, al Teatre Municipal l’Ateneu. Les entrades es poden aconseguir de manera anticipada al telèfon 93 804 09 59 o enviant un correu a gestion@mpsesp.org. També es podran adquirir el mateix dissabte a la taquilla del teatre.

tornar_radioIgualada