icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’entitat Dones Amb Empenta celebra demà els seus 25 anys

En aquest quart de segle de vida, des de Dones amb Empenta, s’ha lluitat pels drets de les dones, complint amb l’objectiu pel qual es va fundar l’entitat: crear un espai de confiança des de la sororitat i donar suport i recursos per a dones de tota la comarca de l’Anoia en situació de violència masclista.

Ara, l’entitat vol celebrar aquests 25 anys amb una festa oberta a tothom demà dissabte 11 de desembre. L’acte tindrà lloc a la seu de l’entitat a Igualada i comptarà amb un programa d’activitats des de les onze del matí i fins a les dues del migdia.

D’entre les diferents propostes hi haurà un espai ludoteca, un taller infantil a càrrec d’Alícia Villavecchia, i contes per a persones adultes a càrrec de Mònica Torra. L’acte també comptarà amb la presència de l’Honorable Senyora Tània Verge Mestre, Consellera d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

En l’actualitat, des de Dones Amb Empenta, treballen en set grans àrees: atenció especialitzada en violències masclistes, atenció a les dones, a les famílies, a joves, prevenció i sensibilització, formació, assessorament i consultoria, i acció comunitària.

Podeu trobar més informació sobre l’entitat i la celebració dels seus 25 anys a la web www.dae.cat.

tornar_radioIgualada