icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’entrenador Marc Muntané, una temporada més al capdavant de l’Igualada Rigat

Marc Muntané seguirà una temporada més com a entrenador de l’Igualada Rigat.

Muntané ha estat una de les grans revelacions del campionat. En la seva primera temporada com a tècnic principal a un equip d’OK Lliga ha aconseguit que l’equip s’hagi mantingut a la categoria i l’ha classificat per als play-off pel títol i per la Copa Rei. Ara bé, la fita més important ha estat la conducció de l’equip a proclamar-se campió de la World Skate Europe Cup. Amb aquest trofeu, la plantilla arlequinada va aconseguir el passat mes d’abril a sumar un títol que se li resistia després de 25 anys de sequera. Tot plegat, amb una de les plantilles més joves i el quart pressupost més baix de tota l’OK Lliga.

A banda d’aquest títol, el jove tècnic igualadí ha aconseguit assolir els objectius principals de l’equip, repetint i millorant els números de la temporada passada: setena plaça a la Parlem OkLiga 2023-24 amb 36 punts (3 més que la temporada anterior), assolint la permanència, la classificació per a la Copa del Rei i pel play-off pel títol.

A més. ha aconseguit fer de les Comes un fortí, on només s’han perdut tres partits en tota la temporada, i fer que els seguidors tornin a omplir el pavelló com feia anys que no succeïa, creant així una comunió equip-afició fantàstica que és part de la clau de l’èxit.

 

fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada