icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Les ajudes de l’IBI incorporaran als aturats de llarga durada majors de 55 anys a petició d’#Igualada Som-hi

La formació integrada per PSC, Comuns i Igualada Oberta ha aconseguit que les ajudes que l’Ajuntament convoca per pagar l’IBI arribin, també, a les persones aturades de llarga durada majors de 55 anys. D’aquesta manera, per primera vegada, les ajudes per assumir aquest impost s’obriran a les persones que es troben sense feina i en una edat propera a la jubilació. La demanda d’incoporar el col·lectiu de persones aturades de llarga durada ha estat proposada i acceptada a la Comissió Informativa d’Acció Social i ja ha estat afegida a les bases d’ajudes que el ple de l’Ajuntament d’Igualada votarà aquest dimarts.

Amb la introducció de la proposta d’Igualada Som-hi, les ajudes per pagar l’IBI es donaran com cada any a les persones jubilades, a les famílies monoparentals, als beneficiaris d’una pensió no contributiva i, com a novetat, als aturats de llarga durada majors de 55 anys. Els requisits econòmics necessaris i les bases per accedir als ajuts es publicaran els propers dies.

En aquest sentit, el regidor portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, ha recordat que durant la campanya electoral van dir que vindríen a fer política i no a estar en política. Per això, tot i ser a l’oposició, estan compromesos en treballar i fer propostes que puguin millorar la vida de la gent.

tornar_radioIgualada