icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Les companyies Giramagic, Lazuz Company, Ortiga, Inspira Teatre i Binomi guanyen els Premis del Públic i del Jurat de la 34a Mostra Igualada

El festival d’arts escèniques ja reconeixia el talent de les companyies programades a la Fira amb diversos guardons, però enguany han ampliat el ventall de reconeixements incorporant els Premis del Jurat en aquesta edició.

El jurat ha reconegut Baktana de Lazuz Company com a millor espectacle de carrer; An-ki d’Ortiga com a millor espectacle per a tots els públics; Sotabosc d’Inspira Teatre ha rebut el premi a millor espectacle a la primera infància i Adeu, Jane! de Binomi ha estat reconegut com a millor espectacle per a joves.

Per la seva banda, Kariguri de Giramagic ha rebut el Premi del Públic de la 34a edició. Aquest espectacle és una proposta de màgia, titelles, màscares, clown i teatre físic, units en un paisatge oníric, sonor, visual i sense text. Les votacions han sigut de manera anònima entre els assistents a la Fira —professionals i públic general—, i la proposta de Giramagic ha resultat la guanyadora d’entre els 30 espectacles programats d’aquesta edició. L’Ajuntament d’Igualada premia a la companyia guanyadora amb la contractació de l’espectacle, que es podrà veure a la ciutat.

El premi compta amb el suport d’Anoia Turisme i el Consell Comarcal de l’Anoia, i entre tots els votants s’ha sortejat una nit, en habitació doble i esmorzar inclòs, a l’allotjament rural Can Alemany, a Santa Margarida de Montbui.

La pròxima edició de la Mostra Igualada serà la 35a i es durà a terme de l’11 al 14 d’abril del 2024.

tornar_radioIgualada